dissabte, 8 de març del 2008

Provem-ho?

Internet 2.0 posa al nostre abast la tecnologia per comunicar-nos ràpidament i amb eficàcia. En breu us oferirem el recull d'actes de les diferents Festes Majors. Cronològicament, primer la de Sant Pere, al nucli de La Platja. Posteriorment, la de la Santa Creu que es celebra al Poble i, en darrer lloc, la de Sant Miquel, pel nucli de Segur.

Els membres de la Comissió volen aprofitat al màxim la interconnexió que ofereix el bloc. A cada comentari podreu donar la vostra opinió, suggerir enquestes, veure'n el resultat de les existents i proposar-ne qualsevol de nova. Doneu l'opinió de la programació que hem efectuat, que n'espereu i, un cop hagi succeït, informeu-nos de com ho heu vist, si pagava la pena i si cal tornar-hi.



Les vostres idees conformaran les Festes dels anys vinents. Les vostres valoracions serviran per copsar les preferències i ajustar el nostre treball als vostres gustos.

Així mateix, ens permetrà informar-vos dels horaris, normes d'inscripció, bases i demés que us caldrà saber per participar en els diferents actes.

El servei estarà permanentment atès. Comporta el que podeu sol.licitar qualsevol informació referent a la Festa i rebre la contesta en 24 hores.

El bloc permetrà també accedir, directament, a totes les web, blocs o enllaços dels grups que participin en les diferents Festes Majors. Aquest apartat, també estarà obert als vostres suggeriments per tal d'estar sempre actualitzat en referència a les vostres preferències.



La Festa Major comença a ser teva. Aprofita-ho!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

felicitats per l'iniciativa, crec que es interesant obrir una finestra a l'opinió i informació al nostre municipi aprofitant les noves tennologies

Jordi Voltà ha dit...

Benvolgut Manel: Gràcies pel teu suport. Esperem, entre tots, fer córrer la veu del bloc de les Festes Majors i que tothom participi i digui la seva. Ah! He accedit al teu bloc i t'haig de dir que tens un gust excel·lent en fer fotografies. El recomanem a tothom!

Comissió de Festes Majors de Calafell